Hoe koop ik Bitcoins of andere Cryptovaluta?

Koop Cryptocurrencies

Bitmymoney 
 Litebit

Exchange(s)
Binance

Bitcoin kopen

Bitcoin kopen of altcoins, lijkt voor vele een zeer ingewikkeld klus, maar in werkelijkheid kan iedereen het! Er zijn vele wisselkantoren om Bitcoin of andere cryptocurrencies te kopen. In deze uitleg nemen wij Litebit als voorbeeld, onderaan het artikel kun je andere site’s vinden waar je Bitcoins kunt kopen.

Andere cryptocurrencies (crpyovaluta) kopen

Door middel van deze uitleg, kun je ook andere cryptocurrencies kopen. In deze uitleg wordt een stappenplan uiteengezet hoe je Bitcoins kunt kopen, maar zo kun je ook rechtstreeks andere cryptovaluta kopen en verzenden naar je deposit adres op binance of je kunt zoals velen doen, Bitcoin of Ethereum versturen om vervolgens daarmee via binance exchange bijvoorbeeld XVG, IOTA of STRAT te kopen.

Het kopen begint met een eigen wallet adress

Er zijn legio mogelijkheden om aan een wallet te komen, diverse site’s bieden zo’n wallet aan, maar nu gaan we er eventjes van uit dat je wilt beginnen met het investeren in cryptovaluta en daarmee wilt gaan handelen.  Om te gaan handelen in cryptocurrency heb je een exchange nodig, ook hiervoor zijn verschillende mogelijkheden, hieronder nemen we Binance als voorbeeld.

Moet ik één Bitcoin kopen of kan ik ook een kleine hoeveelheid kopen?

Nee, je hoeft niet precies één Bitcoin kopen, maar kan ook een kleinere hoeveelheid kopen, bijvoorbeeld 0.001 Bitcoin of een kleiner getal.

Binance Exchange

Binance is een populaire cryptocurrency exchange die momenteel in de top 3 staat van de sterkste groeiende cryptocurrencies exchanges. De koop- en verkooporders hebben een bijzonder sterk volume in paren, zoals NEO / BTC, GAS / BTC, ETH / BTC en BNB / BTC. BNB is de binnenlandse valuta van de wisselkoers Binance Coin.

Stap 1
Meld je aan bij Binance
crypto wereldStap 2
Verifieer je e-mailadres

Stap 3
Login, ga naar funds – Deposit/Withdrawals

crypto wereld

Stap 4: Zoek naar BTC en druk deposit

crypto wereld

Nu je bovenstaande stappen hebt ondernomen, is het tijd om Bitcoins te kopen, dit kan via verschillende wisselkantoren, waarvan wij Litebit als voorbeeld nemen in deze uitleg.

 

Bitcoin kopen via Litebit

Op dit moment sta je op het punt om een Bitcoin aankoop te verrichten, de prijs van de Bitcoin wordt bepaald aan de van de marktkoers, de bitcoins die je dus aankoopt kunnen na aankoop dus hoger of lager in waarde aankomen dan op het moment dat je het kocht, dit is logisch want je hebt natuurlijk met fluctuatie te maken. De bitcoins die je aankoopt blijven gewoon dezelfde hoeveelheid.

Stap 1
Registreer een account via Litebit

Stap 2
Nadat je bent ingelogd, ga je naar kopen, en druk je Bitcoin aan

Stap 3
Nu zie je een bestel menu, in onderstaande voorbeeld afbeelding kun je zien dat we op het punt staan om Bitcoin te kopen. Nu voel je de hoeveelheid Bitcoin in die je wilt kopen jouw ontvangstadres (deposit) van je wallet.

crypto wereld

Stap 4
Rond de betaling af met iDeal en binnen enkele seconden beschik je over jouw Bitcoin(s).

*Dit artikel zal nog verder worden uitgewerkt

Wisselkantoren om Cryptocurrencies te kopen:

Anycoin